Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| Genel Konular | |
| |
|
| Sayfa 27 Sonraki >> |
| Yazar | Mesaj |
|
n0aX
Yönetici Grubu
|
![]() Konu: Hos Geldiniz !!! Kendinizi Tanitin ...Gönderim Zamanı: 21-Mart-2005 Saat 09:39 |
|
Hosgeldınız Dostlar... Ayrı Ayrı Başlık Açmaya Gerek Yok Hepimiz Burada Tanışalım , Daha Derli Toplu Olur ... Hadi Bakalım Kendinizi Tanıtın ... İlk olarak ben başlayayım , İsmim Ersin , Sistem Mühendisi ve Web Tasarımcısıyım . Bu Sitenin Web Tasarımı ve Düzenlemesini Yapıyorum ,Bunun Dışında Büyük Bir Projede Sistem Destek Uzmanı & Bilgi İşlem Sorumlusu Olarak Çalışıyorum ... İstanbulda Oturuyorum , Ankara Üniversitesi - Elektronik Haberleşme Mezunuyum . Kız Arkadaşım Sayesinde Takılarla Zaten Pek Çok Haşır Neşir Oluyordum , Lale Hanımla Tanışınca Kendimi Bir Anda Bu Güzel Topluluğun İçerisinde Buldum ... Vaktim Olsa Bende Çok Güzel Takılar Tasarlayacağıma Eminim Düzenleyen admin |
|
|
|
|
burcu79
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 21-Mart-2005 Saat 14:04 |
|
Merhaba, Ben Burcu. Ahsap boyama ogretmenligi yapiyorum ve bir senedir de taki tasarimiyla ilgileniyorum. Renkli seker gibi boncuklarla taki yapmak cok hosuma gidiyor. Valla ne anlatiyim kendim hakkinda bilmiyorum. 2001 istanbul bilgi universitesi uluslararasi iliskiler mezunuyum. Kisa bir sure calistim. Sonra kurslara gitmeye karar verdim. 1 sene dikis kursu 2 senede ahsap boyamaya gittim. M.E.B ye bagli kursa gittigim icin suan ogretmenlik yapiyorum. Bu kadar heralde..herkese sevgiler. |
|
|
|
|
yunus
Yeni Kullanıcı
|
![]() Gönderim Zamanı: 21-Mart-2005 Saat 17:24 |
|
merhaba ben yunus 5 yıl önce bijuland ta başlayan boncuk aşkımı ilk gün ki gibi kendi yerimde devam ettiriyorum.istanbulun çeşitlli semtlerinde boncukçuluk yaptım ama şimdi suadiye deyim sevgiler BİJU STORE Düzenleyen yunus |
|
|
|
|
esra
Normal Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 21-Mart-2005 Saat 21:51 |
|
Adım esra ( anlaşılmıştır ama :)) İlkokul öğretmeniyim. Eskiden beri ufak tefek takılar yapıyordum. Annem ve halamda yapıyorlar dı ama ben onların tekniklerini pek beğenmezdim. İki aydır yoğun şekilde uğraşıyorum. İki tane kızım var 9 ve 4 yaşlarında. Boncukları çok sevdim ve bugün ilk satışımıda yaptım. Adana da oturuyorum Umarım burayada her türlü boncukları ve metalleri bulacağımız bir yer açılır. Hepiniz çok seviyorum, herşey gönlünüzce olsun.... |
|
|
|
|
esra
Normal Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 21-Mart-2005 Saat 21:53 |
|
Unuttum Trakya Üni. Edirne E.Y.O 1989 yılında mezun oldum. 16 yılllık öğretmenim. |
|
|
|
|
biolog
Kıdemli Üye
-Engellendi- Kayıt Tarihi: 05-Mart-2005 Konum: Turkey Gönderilenler: 746
|
![]() Gönderim Zamanı: 30-Mart-2005 Saat 00:52 |
|
slm ben reyahan biyologum evliyim iş bulamdığım için kendimi boncukalrın sihirli dünyasına bıraktım oda beni bu siteye getirdi.burda birçok kişiyi tanıdm çok mutlu oldum.
|
|
|
|
|
takıntı
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 30-Mart-2005 Saat 10:13 |
|
merhaba ben aylin özel bir şirkette idari işler sorumlusuyum boncuklarla uğraşmaya 2 yıl önce başladım hayatımda yapmaktan en çok zevk aldığım hobi oldu. 3 yaşında bir kızım var beraber yapıyoruz takıları oda kendini baya geliştirdi... bu işe başlarken kendimi böyle güzel bir dünyanın ve böyle güzel insanların arasında bulacağımı bilseydim inanın çok daha önce başlardım... |
|
|
|
|
cıgdem
Yeni Kullanıcı
|
![]() Gönderim Zamanı: 04-Nisan-2005 Saat 20:02 |
|
ben cıgdem. sıteye ılk uye olanlardanım. ama sureklı sıteye gırmek ıcın sorun yasayanda tek benım. bır kac tane cıgdem adı altında ısım acanda benım. sans ıste. muhasebecı oldugumu soylemem yeter herhalde. sakınlesmek ıcın boncuklara daldım demek en ıyısı. her aksam hepınızın yazdıklarını tek tek okuyorum. bu bıle yetıyor. boncuklarla bıseyler yapmaya ugrasıyorum. olmuyor. 1 kıtap 2 dergım oldu. onları okuyarak da mutlu olup sakınlesıyorum. ılerde lale hn ılk eserlerını almıs olan bırı olarak bıraz havam olur.
kendınıze ıyı bakın.
|
|
|
|
|
zehra
Uzman Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 14-Nisan-2005 Saat 23:45 |
|
merhaba.dergiden haberim vardı.int.sayfasındanda ,ama burada forum oldugunu yeni kesfettim,bana niye haber vermediniz arkadaslar diyecegim ama hiç birinizi henüz tanımıyorum,hızlı bir sekilde tanışacağımızı umuyorum.gerçekten derginin harikalığı kadar harika bir site olmus.yalnız bazılarının sitesi varmıs ama site adreslerini nereden alacağımı bulamadım,umarım açıklarsınız,hepsini gezmek istiyorum
Düzenleyen Lale Haşlak |
|
|
|
|
zehra
Uzman Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2005 Saat 22:28 |
|
merhaba arkadaslar,bu sıcak karşılama için tşk.ederim.sitenin en yaşlı üyesi benmiyim yoksa,abla demenizde samimiyetinizi mi gösteriyor,ben sitenin ablası olabilirim.sitemi açalı kaç ay oldu hatırlamıyorum,hiç satış yapamadım buradan.onun için bende uğraşmayı bıraktım.o kadar ucuza bile satamadığımı düsünürsek! takıları kendim pazarlamaya başladım,kime göstersem hepsinin yakını yapıyor.500 mil.boncuk almışım,nasıl moralim bozuldu anlatamam,hepsini hediye edeyim bitsin derken bu hafta şansim açıldı.her gün 50 ytl satıp ,50 ytl de sipariş alıyorum,moralimim düzgünlüğü dışıma yansımış ki herkes,genç ve canlı görünüyorsun diyor.bunda buraya üye olmanında payı var eminim.ortak hobimiz var,hatta işimiz bile diyebiliriz dimi bu arada sitesi olanlardan sat1s yapabilen varmi? birde sohbete giremiyom küçük x isareti olan bos bir kare açılıyor o kadar ileri gidemedim,sorum bendemi Düzenleyen Lale Haşlak |
|
|
|
|
biolog
Kıdemli Üye
-Engellendi- Kayıt Tarihi: 05-Mart-2005 Konum: Turkey Gönderilenler: 746
|
![]() Gönderim Zamanı: 16-Nisan-2005 Saat 00:49 |
|
mrhb zehra hnm aramıza hoşgeldiniz sitenizi gezdim.yaptıgınız çalışmara çok güzel arkadaşlara fiyat konusnda katılıyorum çok ucuz .emeğinizin karşılığını mutlaka almalısınız.işlerinizin açıldıgına sevindim.bende yaptıklarımı satıyorum ama her gün birbirini tutmuyor bazen çok kazanıyorum bazende çok az.ama her ne olursa olsun boncuklarla uğraşmak benim en büyük kazancım sevgilerimle... |
|
|
|
|
zehra
Uzman Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 16-Nisan-2005 Saat 02:36 |
|
arkadaslar esim her yolu denedi sohbete giremedik,genel sohbet ç1k1yor adamlar at1l1yor.yada sifre istiyor,kay1tl1 degilsiniz ç1k1yor,sinir olduk valla su an gecenin üçü,bir yüzük yap1p geri geliyorum,bir gün basaracag1ma inan1yorum
|
|
|
|
|
humannur
Yeni Kullanıcı
|
![]() Gönderim Zamanı: 16-Nisan-2005 Saat 14:37 |
|
Selamlar, EE bende tanıtayım kendimi bari 42 yaşındayım ev hanımıyım not:buradaki yazışmaları okuyorum bazen anlamıyorum zira geçmişe dayanan konularda var |
|
|
|
|
humannur
Yeni Kullanıcı
|
![]() Gönderim Zamanı: 16-Nisan-2005 Saat 14:53 |
|
zehra hanım web sayfanızı gezdim hepsi birbirinden güzel tasarımlar ve ucuzda veriyorsunuz ejoya ile karşılaştırınca.. (resim çekme tarzınızda yanlış var o konudada biraz dikkat edin yardım alın derim)(ne çok konuştum ben ya çokmu ukalayım ne
)...ama ben sizin yerinizde olsam yağlıboyaya ağırlık veririm muhteşemsiniz ,(kızlarınızda çok güzelmiş)bayıldım.elinize sağlık Düzenleyen humannur |
|
|
|
|
humannur
Yeni Kullanıcı
|
![]() Gönderim Zamanı: 16-Nisan-2005 Saat 14:58 |
|
Haaaaaa kendimi tanıtmaya ilave yapayım üniversite terkim (işletme) matematiğe aklım bir türlü basmıyor
ellerinizden öper 21 yaşındada bir oğlumuz var (psikolog olcak okuyor) evliyim:))) evliliğin stresinide boncuklardan alıyoruz:)) çok kitap okurum ama okuduğum kitapta mutlaka bir karakterde ben olmayım ,kitap tavsiyesi olan varsada mutlu olurum ,hani hep incik boncuk konuşmayacağız değil mi? ben hala sohbet odasına giremiyorum:))
|
|
|
|
|
zehra
Uzman Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 17-Nisan-2005 Saat 02:20 |
|
merhaba human nur han1m,herhalde akran1z,ben geç evlendigim için k1zlar1m küçük,yoksa torunla ugras1yor olabilidim,önerine tsk,benim esas ilgim tabiki resim.ama onu hiç satam1yorsun,1-2 ay ugrasi hediyede edemiyorum,ev resim doldu derken her taraf boncuk oldu,misafir gelecekde topl1cam diye ödüm patl1yor,resmen yar1m saatimi alyor,resim malzemelarini daha çabuk topluyorum,inan1n,dünden beride ilk sayfalardaki ing.sitesindeki küpeyi yapmaya ugrast1m,çok düzgün olmasada,tatl1 bi_i oldu.malzemeparas1 150 krs. emek3-4 saat.bunu satarken kaç para istenir fikir verin simdi
|
|
|
|
|
burcu79
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 17-Nisan-2005 Saat 02:33 |
|
hmmm hangi model o merak ettim? o kadar ugrastiysaniz bence 7-8 milyondan asagi satilmaz ama modeli gorsem daha iyi fikir veririm fiyat konusunda..
|
|
|
|
|
humannur
Yeni Kullanıcı
|
![]() Gönderim Zamanı: 17-Nisan-2005 Saat 14:51 |
|
Zehra ya ing. site demişsin ama ben senin takılar 1 2 3 deki modellerine baktım o dediğin küpeyi görmedim galiba.İng. siteye nasıl nerden giriliyorki.. Ya eskişehirden kimse yokmu bu sştede yada forumlara katılanlarda bende onunla bulışayım istanbulda buluşanları kıskandımmmm...
|
|
|
|
|
zehra
Uzman Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 17-Nisan-2005 Saat 21:33 |
|
humannur ve burcu,vakkerman1n yay1nlad1g1 bead sphere deki diagonal fringe küpesi,hatta birisi nas1l yap1l1yor diye sormu_tu,o küpe. bu arada elestiri bombard1man1ndan kurtulmak için sitemi sildim,fiatlar1da silecem ve bana iyi fikir verdiniz el emegini artt1racag1m ama ben hep eski is arkadaslar1ma sat1yorum ya ben1m yapt1klar1m1n daha ucuza sat1ld1g1n1 görürlerse diyorum,gerçi ben kopya çal1smam, çok begendigim olursa o zaman ,mesala çok önce yay1nlanm1s olan k1z1lderli modelini yapt1m,benimkide çok güzel oldu ama sayfadaki daha güzel tabi |
|
|
|
|
flame
Yeni Kullanıcı
|
![]() Gönderim Zamanı: 18-Nisan-2005 Saat 16:39 |
|
Merhaba, Adım şule.Ancak sitede aynı isimde başka bir arkadaş daha oldugundan ve de karısıklıga sebep olmak ıstemedığimden flame'i kullanmayı daha doğru buldum. Yaklaşık iki yıldır özel bi şirkette çalışıyorum,malum işyeri streslerınden arınabılmek ıcın evdekı huzurlu bırkac saatte oyalanacak bırseyler arıyordum.Çok uzun süre puzzle yapmakla ugrastım ancak kendı evımde ve de arkadaslarımın evınde tablo asacak yer kalmadıgımdan üzülerek de olsa bu hobıme son vermek zorunda kaldım.Yaklasık 4 aydır takı yapımına merak sardım.İlk başlarda oturdugum yerdekı dukkanlardan ufak tefek seyler alarak basladım.sonra emınonundekı yerlere gıtmeye basladım ve sans eserı Lale Hanım'ın dergısını kesfettım.Kursa gitmeden annemle bırlıkte dergıdekı modellerden de faydalanarak keyıflı vakıtler gecırıyoruz. Sıteyle tanısmam da bu dergıyle oldu uzun suredır sıtedekı forumu mısafır olarak takıp edıyorum.Dostlugunuz ve dayanısmanız benı cok etkıledı.Bu kadar zaman sizlerin yazdıklarını okuduktan sonra herkese ben de merhaba demek istedim. Sevgiler
|
|
|
|
| Sayfa 27 Sonraki >> |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|