Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| Takı Malzemeleri | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
OSUGirl
Yeni Kullanıcı
|
![]() Konu: Malzeme icin Istanbulda nereye?Gönderim Zamanı: 19-Haziran-2009 Saat 18:02 |
|
Selam arkadaslar. Haftaya iki haftaligina Turkiyeye yurtdisindan tatile geliyorum. Bir suru degisik modellerde taki malzemesi almak istiyorum, zincir, boncuk, ne bulursam artik.
Ancak Istanbulu cok iyi biliyorum ve kisa bir sure kaldigim icin yolda gecirmek istemiyorum gunlerimi. En iyi neresi olur sizce? Genelde Anadolu tarafinda olurum ama karsiyada gecmekde sorun olmaz herhalde. Simdiden tskr! |
|
|
|
|
Swetter
Yeni Kullanıcı
|
![]() Gönderim Zamanı: 23-Haziran-2009 Saat 16:12 |
|
Kadıköyde bir sürü yer var. bahariye civarında. oralardan faydalanabilirsin
|
|
|
|
|
nalan.
Yeni Kullanıcı
|
![]() Gönderim Zamanı: 27-Haziran-2009 Saat 20:11 |
|
mrh ben takı malzemelerimi eminönünden alıyorum en uygun fiyatlar orda tavsiye ederim istedinizi bulabilirsiniz |
|
|
|
|
emel
Yeni Kullanıcı
|
![]() Gönderim Zamanı: 12-Aralık-2009 Saat 21:55 |
|
ben malzemelerımı devamlı moda boncuktan alıyorum orayı tavsıye edebılırım ıstedınız turde boncuklar ve cok cesıtlı aksesuarlar var
|
|
|
|
|
pasifik
Yeni Kullanıcı
|
![]() Gönderim Zamanı: 15-Aralık-2009 Saat 10:06 |
|
ben bir şey sormak istiyorum arkadaşlar...kemer için metal tokalar yaptırmak istiyorum...tasarımlara göre bu metalleri nerede kestirebilirim....bununla ilgili yerleri bildiriseniz sevinirim... |
|
|
|
|
Kops71
Yeni Kullanıcı
|
![]() Gönderim Zamanı: 25-Ocak-2010 Saat 00:28 |
|
SLam arkadaşLar bn istanbuL avruPa yakasında oturyorm... Burada nasıL bonck takı maLzemeLeri saTan yerLer buLabLirm ?? uyGun we çok Çeşid oLan bir yer oLursa Çok Sefnrm... D:
Şmdiden Çok teşKLer :D
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|